Dan otvorenih vrata u KŠC-u

Dan otvorenih vrata, koji će se u Općoj gimnaziji KŠC-a u Banjoj Luci održati u četvrtak, 10. 5. 2018. od 17 do 18 sati, bit će prilika da se osnovci završnih razreda i njihovi roditelji, kao i svi zainteresirani građani upoznaju s načinom rada naše škole, ali i s uvjetima upisa u ovu školu.

Katolički školski centar u Banjoj Luci, u sklopu kojega djeluje Opća gimnazija, u četvrtak, 10. 5. 2018., u okviru obilježavanja Dana škole, priređuje, između ostaloga, Dan otvorenih vrata.

Tom prilikom javnosti će se, u vremenu od 17 do 18 sati, kroz mnoštvo radionica predstaviti suvremeni sadržaji i visoki nastavni standardi koje škola provodi i kojima teži. No, bit će to posebna prilika da naši profesori i učenici upoznaju osnovce završnih razreda i njihove roditelje, ali i sve zainteresirane građane s načinom rada naše škole i sa samom školom.

Istodobno, svi zainteresirani će također biti upoznati s uvjetima upisa u našu školu. Stoga pozivamo sve učenike završnih razreda osnovne škole i njihove roditelje da nam se pridruže. Dobro nam došli!